# PREDATORCODE Digital ti nedovolí koukat jinam!

autor: Blanka Neoralová

# PREDATORCODE Digital není klasický webinář. Jakože si bude někdo něco brumlat a ty si vypneš nejdřív mikrofon, pak kameru, koukáš na FB, odpovídáš na e-maily a posloucháš jedním uchem… Jaroslav Homolka tě nenechá. Jsi na interaktivním webináři – workshopu pro Predátory!

Účastnila jsem se workshopu #PREDATORCODE naživo a teď online. Je v tom rozdíl? Je.

Jsem víc soustředěná. Na půl obrazovky mám naši „virtuální místnost“, na druhé půlce otevřené poznámky, v uších sluchátka. Poskytuje mi to komfort naprostého soustředění. Obrazovka Jaroslava Homolky zvětšená, vidím ostře i tabuli, na které zobrazuje diagram devíti fází celého Predátora.

Celý workshop je o tvém nasazení, co si chceš odnést, jak moc se zapojíš. Jaroslav tě nenechá odejít myšlenkami jinam. Umí být důrazný i přes obrazovku se svými otázkami. Třeba: „Co ti zabránilo udělat, co jsi slíbil?“ Naživo ti kouká do obličeje ze 30 centimetrů. V tu chvíli, být ten, který slíbil a nesplnil, přesně vím, že všechny moje omluvy jsou výmluvy. Online stačí i tón hlasu. A hned víš, že dohody jsou od toho, aby se plnily.

Někdo to rozhodne, proč ne ty?

V březnu 2021 začíná celý cyklus 9 workshopů #PREDATORCODE – „Z kořisti dravcem krok za krokem“ ve dvou fázích. Sekáči s ambicemi jsou v #PREDATORCODE vítáni. Klidně začni, kterýmkoli tématem. Zjistíš, co je predátorskou esencí a dostaneš jednoznačnou zpětnou vazbu, kde na sobě ještě zamakat, abys byl v klidu. Ale v klidu dravce. Viděl jsi tygra číhat na svoji kořist? Jeho svět se zastavil, je plně koncentrovaný. Má sebe i své okolí pod kontrolou. To je ten moment! 

Zjistíš, na co ještě nemáš. Chybí ti umět řešit vztahy a vliv. Potřebuješ zlepšit rozhodování. Na každém workshopu ti Jaroslav Homolka pomůže odhalit slabé stránky a posílit ty silné. A ty se rozhodneš pro další krok ke skutečnému Klidu dravce.

Anebo začneš pěkně od začátku. A na to se spolehni, že v sebedisciplíně – práci s informacemi – budování vztahů – vlivu – příležitostech – řešení – rozhodování – vytrvalosti se vždycky můžeš/chceš zlepšit.

První polovina celého Predátora je zaměřená na rozvoj tvojí sebeorganizace, plánování času, práci s informacemi. Jak se zbavit každodenní operativy, která ti bere čas a sílu na skutečné plánování a budování tvojí budoucnosti. V druhé polovině už začínáš být Predátor, rozhoduješ, máš vliv. Dojdeš ke Klidu dravce, umíš vyhledávat příležitosti a získávat z nich to nejlepší.

A nemysli si. Celý Predátor není jen o tvojí profesionální kariéře. Ukáže ti cestu, jak být v rovnováze se svým pracovním i osobním životě. Mít dost sil, času i rezerv na kariéru a užívání života. Cestovat. Věnovat se koníčkům. Neztrácet cestou za úspěchem svoji rodinu, kamarády, zdraví.

Jdeš do toho?